Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Cum s-a petrecut mega-carambolul de pe ocolitoarea Braşovlui

Publicat

pe

Un videoclip care arată exact cum s-a petrecut mega-carambolul de pe ocolitoarea Braşovului a apărut pe reţelele de socializare. În clipul filmat de o cameră pusă pe bordul unui maşini care a fost implicată în accident se vede cum în faţa ei erau mai multe autoturisme şi TIR-uri oprite. Şoferul opreşte pentru a nu face accident, însă din spate este lovit de un alt autoturism.

Publicitate
video

Mai mult timp traficul pe ocolitoare a fost blocat, însă între timp acesta a revenit la normal şi nu mai sunt probleme.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Traficul pe ocolitoarea Braşovului este blocat, asta după ce în doar câteva minute s-au produs mai multe evenimente rutiere. Cel mai grav este un accident în lanţ, în care au fost implicate 6 maşini. În total în accidentele şi tamponările de pe ocolitoare sunt nu mai putin de 23 de maşini implicate.

Publicitate

„Din primele informaţii, pe varianta ocolitoare, la km 12 (apropiere intersectie Sanpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 autoturisme implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponări), fără victime. Direcția de deplasare spre DN 13 e blocată. Autoturisme implicate în accidente şi tamponări, 23. Se acționează pentru eliberarea eliberarea drumului public.”, a transmis IPJ Braşov.

Cel mai grav eveniment rutier a fost accidentul în lanţ de laieşirea spre Sâmpetru.

„Intervenim la un accident rutier produs pe ocolitoarea municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103 ( ieșirea spre Sânpetru), au fost transportate la spital patru victime conștiente, care erau neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD.”, a transmis ISU Braşov.

VIDEO cu rezultatul dezastrului găsiţi AICI

Sursa video: Facebook Grigore Marius

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes