Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Cum arată lucrările la Sala Polivalentă de 72 de milioane de euro a Brașovului. Fundația începe să prindă contur

Publicat

pe

Publicitate

În luna septembrie a anului trecut, Compania Națională de Investiții a emis o dispoziție către Asocierea formată din MIS Grup SRL, Electrogrup S.A. și Energosteel ART SRL, pentru începerea lucrărilor privind construcția Complexului Multifuncțional – Sală Polivalentă, în municipiul Brașov. Aceasta, conform contractului semnat în luna iulie anterior.

Perioada de construcție a acestei săli este de 36 de luni, cu o valoare totală a lucrărilor de 356,7 milioane de lei. Majoritatea acestor cheltuieli sunt suportate de către Compania Națională de Investiții, în timp ce Primăria Brașov va contribui cu o sumă de 3,5% din costurile totale.

Această sală va fi amplasată în locul fostului Stadion Municipal. Potrivit proiectului tehnic, aceasta va avea o capacitate de 10.059 de locuri, cu posibilitatea unei utilizări flexibile. Este destinată organizării de competiții sportive, concertelor, conferințelor, congreselor și activităților culturale, respectând normele în vigoare. Astfel, va fi omologată la standarde naționale și internaționale, asigurând posibilitatea organizării unei varietăți mari de evenimente sportive.

Cum va arăta noua Sala Polivalentă din Bartolomeu la finalul lucrărilor:

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes