Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Cum arată din dronă șantierul Aeroportului Brașov

Publicat

pe

Un vlogger pasionat de lucrări de infrastructură a realizat un scurt videoclip de ansamblu al viitorului Aeroport Internațional Brașov. În filmarea din dronă se poate observa pista, terminalul, care în mare parte pare este finalizat precum și construcțiile lăsate de izbeliște de Constructii SA din Sibiu, dar și multe lucrări de infrastructură rutieră care abia încep. Videoclipul a fost realizat în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Publicitate

Conform unui comunicat remis redacției Brasov.net, Consiliului Județean anunță că în curând vor începe lucrările la ultimele componente ale Aeroportului Internaţional Braşov. Astfel, ar urma să înceapă lucrările la clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces terminal – DJ 103C, drumurile tehnologice interioare şi rețelele interioare din cadrul Aeroportului. Ordinul de începere al lucrărilor a fost dat marți, 6 iulie.

Conform aceleași surse, lucrările de infrastructură rămase , cu excepția turnului de control virtual, ar trebui să durează 6 luni de zile. Turnul de control virtual în schimb va dura ceva mai mult, aproximativ 14 luni.

Video: Youtube / Raducu P Drum

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes