Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Cu ce gânduri a pornit la drum în al doilea mandat, președintele CJ, Adrian Veștea. Noul Spital devine o prioritate

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Judeţean Brașov, Adrian Veștea, şi 25 din cei 34 de consilieri judeţeni au participat, miercuri, 21 octombrie 2020, la ceremonia de depunere a jurământului şi de constituire a Consiliului Judeţean Brașov.

Publicitate

Şedinţa de constituire a fost convocată de Prefectul judeţului Brașov, Cătălin Văsii, şi s-a desfăşurat în Aula Universității Transilvania. La această şedinţă a participat premierul României, Ludovic Orban, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş dar și primarul Brașovului George Scripcaru precum și primarul ales, Allen Coliban.

Allen Coliban – George Scripcaru

Potrivit celor mai noi prevederi legislative, madatele aleşilor au fost validate de instanţa judecătorească, iar în şedinţa de constituire, consilierii au depus doar jurământul: „Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună-credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor Judeţului Brașov. Aşa să îmi ajute Dumnezeu!“

Noul Spital devine prioritate

Publicitate
video

„Încep astăzi, cu emoție, al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Brașov. Dacă în primul mandat am pus bazele dezvoltarii responsabile a județului nostru, în mandatul acesta îmi propun ca Brașovul și noi, brașovenii, să trecem la alt nivel, să ne raportăm la alte standarde și să devenim un model de creștere sustenabilă la nivel național.

Aeroportul Internațional Brașov trebuie să fie funcțional și va fi. Drumurile județului nostru trebuie reabilitate în totalitate, infrastructura medicală să fie de nivel european, iar un spital nou devine, de astăzi, o nouă prioritate pentru mine! Intrăm, așadar, în zona proiectelor mari de infrastructură! Și acest mandat va fi unul transparent, deschis spre dialog cu brașovenii și foarte responsabil!


Le mulțumesc pentru sprijin colegilor mei liberali, familiei mele, echipei din Consiliul Județean, dar în primul rând brașovenilor care m-au onorat cu încrederea lor. De asemenea, le mulțumesc în mod special premierului Ludovic Orban și ministrului Marcel Boloș pentru sprijinul acordat atât mie, personal, cât, mai ales, proiectelor Brașovului!


Rămân, așa cum știți, omul faptelor și voi continua treaba chibzuită pentru #Brașov!”
, a scris președintele Consiliului Județean într-o postare pe o rețea de socializare.

Opt consilieri au renunțat la mandat

Opt dintre cei 34 de consilieri locali nu au fost validaţi de instanţă pentru că au renunţat la mandat iar Vocilă George Adrian (PNL) a lipsit din cauza unor probleme de sănătate.

În acest context, consilierii judeţeni care au depus jurământul sunt:

1. Agache Aurel (USR PLUS)
2. Bălăşescu Marius (PSD)
3. Bucur Ariana (PSD)
4. Bucur Codruţ (USR PLUS)
5. Crăciun Dragos (PNL)
6. Diaconu Daniel (PNL)
7. Dobrinoiu Emanuel (USR)
8. Dragomir Liviu (PNL)
9. Gabor Adrian (PNL)
10. Iatan Adrian (PSD)
11. Ivan-Nunvailer Silviu (USR PLUS)
12. Joliff Erwan (USR PLUS)
13. Leonte Cătălin (PRO România)
14. Manea Ioan (PSD)
15. Nan Cătălin (PNL)
16. Neculoiu Marius (PNL)
17. Noaghea Nelu Petre (PNL)
18. Rad Lucian Eugen (USR PLUS)
19. Şerban Cristinel Claudiu (PSD)
20. Şerban Todorică Constantin (PNL)
21. Stoianovici Marius Mihail (USR PLUS)
22. Suciu Iosif (PSD)Szenner Zoltan (USR PLUS)
23. Szenner Zoltán-Huba
24. Ţop-Ferghete Carmen Floriana (PNL)
25. Ungureanu Vasile (PNL)

Publicitate
video

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes