Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii din Pitești au respins cererea de liberare condiționată a fostului polițist

Publicat

pe

Publicitate

Lovitură neașteptată pentru Cristian Cioacă. Cererea de liberare condiționată pe care a depus-o fostul polițist a fost respinsă de magistrații Judecătoriei Pitești. Cioacă a solicitat să fie eliberat din închisoare, după ce a executat efectiv peste jumătate din pedeapsa de 15 ani şi 8 luni de închisoare primită în 2014 pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Iată soluția Judecătoriei Pitești:

„Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat CCC, CNP …, în prezent deținut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) C. proc. pen. menţine termenul stabilit de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.05.2023. În baza art. 275 alin. (2) C. pr. pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată către stat. În temeiul art. 275 alin. (6) C. pr. pen. onorariul parţial al apărătorului din oficiu în cuantum de 170 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei”.

Potrivit unor surse judiciare, pe 11 ianuarie, o comisie de la Penitenciarul Mioveni, locul unde este încarcerat Cioaca, i-a respins cererea de eliberare condiţionată, iar fostul poliţist a contestat decizia comisiei la Judecătoria Piteşti.

Publicitate

Pe 19 iunie 2014, Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat definitiv pe Cristian Cioacă la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare şi cinci ani interzicerea unor drepturi, în dosarul în care a fost judecat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Iniţial, la instanţa de fond, el primise o condamnare de 22 de ani de închisoare.

Detalii despre acest caz puteți citi AICI.

sursa video: youtube.com / anchetaonline.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostolescu Cezar

    23 ianuarie, 2023 at 4:56 pm

    Ăsta da știre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes