Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Cozi imense la benzinăriile din Brașov, dar și din țară. Speriați de un zvon, șoferii se înghesuie să facă plinul

Publicat

pe

Un zvon care anunța că benzina și motorina se vor scumpi din această seară i-a făcut pe români să ia calea benzinăriilor. Pe rețelele de socializare circulă informații conform cărora din această noapte, de la ora 24.00, prețul combustibilului va trece de pragul de 10 lei.

Publicitate

În unele orașe din țară stațiile de carburanți au început să se aglomereze, iar acum inclusiv în Brașov s-au format cozi de zeci de mașini la benzinăriile din oraș. Oamenii fac plinul autoturismelor, dar încearcă și să își facă provizii de combustibil, în canistre, care să le ajungă pentru o perioadă mai lungă.

„M-a sunat cineva și mi-a spus că de la miezul nopții iar se va scumpi combustibilul. M-am dus și eu și erau cozi foarte mari. Interesant este că la Lukoil este cel mai aglomerat, deci românul boicotează doar pe Facebook benzinăria rusească”, ne-a declarat un brașovean.

În multe benzinării din țară, prețul benzinei și al motorinei a depășit 7,50 lei pe litru, iar sortimentele premium au ajuns să coste peste 8,20 de lei. Specialiștii spun că din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina, au apărut schimbări drastice pe piața de țiței. Multe importuri care proveneau din Rusia au fost întrerupte, iar din această cauză costul petrolului a explodat.

Publicitate
Coada Grivitei

Coada Grivitei

Coada Benzina Harmanului

Coada Benzina Harmanului

Coada Rompetrol iesire Sanpetru

Coada Rompetrol iesire Sanpetru

Sacele, iesire Bucuresti. Sursa: Opinia Saceleana

Sacele, iesire Bucuresti. Sursa: Opinia Saceleana

sursa foto: Opinia Săceleană

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes