Connect with us
Publicitate

Sport

VIDEO / Corona „Wolves” Brașov pe primul loc în Erste Liga după a 3-a victorie consecutivă

Publicat

pe

„Lupii” continuă seria victoriilor în Ungaria. Hocheiștii Coronei „Wolves” Brașov au reușit a treia victorie consecutivă în Erste Liga în acest început de sezon, reușind să învingă la Budapesta echipa locală UTE, scor: 2-4 (1-2, 1-1, 0-1).

Publicitate

Pentru echipa noastră au marcat în minutul 5 și 45 de secunde: fundașul francez Olivier Damme-Malka, asistat de către Radim Valchar și Tomas Klempa, în minutul 10 și 51 de secunde: Andrei Vasile, asistat de către Zalán Szőcs și Rareș Vasile, care pe 9 octombrie va împlini 18 ani, în minutul 35 și 15 secunde căpitanul Roberto Gliga, asistat de către Tomas Klempa și Péter Balázs-Szabolcs, şi în minutul 59 și 17 secunde Carlo Finucci, cu poarta goală, asistat de către Pavlo Borysenko.

Până în acest moment, „lupii” au adunat 8 puncte după 3 meciuri, golaveraj 12-5, și au urcat pe prima poziție în clasamentul ligii.

Următorul meci al „lupilor” se va desfășura pe 9 octombrie, tot la Budapesta, împotriva echipei FTC Telekom și sperăm ca „lupii” să îi facă un „cadou de majorat” de 3 puncte colegului lor Rareș Vasile.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes