Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Convoi militar care mergea spre Cincu, filmat pe Valea Oltului. MApN: „Este un excercițiu”

Publicat

pe

Publicitate

Aproximativ 300 de militari din cadrul Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” participă alături de Contingentul Militar Polonez cu peste 60 de mijloace tehnice, în perioada 25.02- 11.03.2022 la exercițiul „RED SCORPIONS” 22.1, la Centrul Național de Instruire Întrunită (CNIÎ) “GETICA” din localitatea Cincu, județul Brașov.

Exercițiul RED SCORPIONS 22.1 se desfășoară la Centrul Național de Instruire Întrunită „GETICA” din localitatea Cincu, județul Brașov. Participă aproximativ 300 de militari din cadrul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, alături de Contingentul Militar Polonez cu peste 60 de mijloace tehnice, în perioada 25februarie-11 martie.

„Obiectivul exercițiului îl constituie atingerea unui nivel înalt de interoperabilitate și coeziune prin continuarea procesului de instruire în comun. Activitatea face parte din sfera activităților de instruire în comun a militarilor din Batalionul 26 Infanterie cu militarii din cadrul Contingentului Militar Polonez”, anunță organizatorii.

video
play-sharp-fill

Convoaiele de personal și tehnică se vor deplasa, în data de 26, 27 și 28 februarie, pe căile de comunicații rutiere, iar deplasarea se face din zonele de dislocare la pace a unităților participante la exercițiu către CNIÎ „GETICA” Cincu.

Publicitate

Sursa Video: TurnulSfatului.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes