Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Controale ale Poliţiei Braşov pentru a limita răspândirea coronavirusului

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au continuat atât activitățile de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS-CoV-2, cât și activitățile de verificare în domeniul transportului public de persoane și transportului de marfă pe raza județului Brașov.

Scopurile tuturor acțiunilor organizate și desfășurate au fost și sunt, în continuare, acelea de a asigura siguranța cetățenilor, menținerea unui climat de siguranță publică propice desfășurării activităților cotidiene, prevenirea și combaterea faptelor ilegale de orice fel și protecția cetățenilor față de practiciile comerciale ilicite.

De asemenea, acțiunile de verificare în domeniul transportului public de persoane, în ceea ce privește respectarea normelor legale, atât de către conducătorii auto, cât și de către operatorii de transport, dar și verificarea respectării măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 au caracter permanent, obiectivul acestora fiind conștientizarea cetățenilor cu privire la respectarea normelor de sănătate publică pe timp de pandemie, dar și starea tehnică a transportului și siguranța în care sunt transportați pasagerii.

În cadrul acțiunilor, cetățenii au fost informați cu privire la importanța respectării măsurilor de protecție în spațiile publice închise pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes