Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / CNAIR a demarat procedura de reziliere a contractului cu firma care repară drumul spre Bran. Drumarii repară şoseaua în locurile unde s-a stricat foarte tare

Publicat

pe

A fost demarată procedura de reziliere a contractul cu privire la reabilitarea DN 73 dar acest proces este încă în curs, având în vedere că firma care executa lucrarea a acționat CNAIR SA în instanță cu privire la condițiile în care se vor încheia relațiile contractuale.

Publicitate

Cu toate acestea, DRDP Brașov a demarat deja procesul de achiziție publică pentru revizuirea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție cu privire la restul lucrărilor de executat. Noul constructor va putea fi desemnat doar după ce se va finaliza acest proces de revizuire.

Totodată, drumarii de la DRDP Braşov, de la Secția Producție, lucrează în aceste zile la remedierea zonelor afectate de degradări grave Pe DN 73 între Moieciu și Fundata astfel încât să poată oferi condiții sigure și confortabile de trafic. După terminarea lucrărilor de reparație se vor reface și marcajele rutiere.

[fvplayer id=”478″]

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes