Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Clipe de groază pe drumul spre Poiana Brașov. Un lup imens a alergat în spatele unui biciclist aflat în viteză, în coborâre

Publicat

pe

Publicitate

O scenă parcă desprinsă dintr-un film s-a petrecut în această dimineață pe drumul spre Poiana Brașov. Un lup a fost surprins alergând în urma unui biciclist care cobora spre Brașov în viteză. Incidentul, care a avut loc în plină zi, a fost filmat de către pasagerii din mașina care se afla în urma biciclistului.

Potrivit celor care au asistat la acest eveniment, lupul de dimensiuni mari, a fost observat alergând pe șosea în spatele biciclistului, într-o cursă haotică și plină de adrenalină. Pasagera unei mașini care se afla în trafic a reușit să surprindă momentul, în timp ce lupul părea că urmărește cu îndârjire biciclistul atât pe șosea cât şi pe marginea drumului.

Şoferul și pasagera din mașina care filma l-au avertizat pe biciclist cu privire la pericolul iminent, țipând foarte tare la el şi claxonând, în speranţa că animalul se sperie.

Cu tot zgomotul produs de maşină, animalul nu părea deloc speriat.

Publicitate

Când lupul s-a retras la câțiva metri în pădure biciclistul s-a oprit, asta chiar dacă animalul privea spre el foarte atent.

„Aveţi grije că vine! Hai să-l luam noi pe că nu se poate aşa.”, se aude pe filmare.

Conform martorilor, biciclistul a fost luat în mașină pentru a fi coborât. Cu siguranță sub privirea lupului, care încă era în zonă.

Lup Drumul Poienii
play-sharp-fill

Lup Drumul Poienii

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
6 Comentarii

1 Comentariu

 1. Socar Lupo

  7 aprilie, 2024 at 1:22 pm

  Asta e un animal tanar si speriat. Sunteti niste cretini!

 2. Cristina

  7 aprilie, 2024 at 8:06 pm

  Pentru cei cu un pic de creier si care nu sunt in goana dupa senzational ci dupa adevar, se vede clar ca lupul e confuz si speriat, se uita mai mult la masina decat la biciclist si nu e in galop nicio secunda.

 3. Ciuraru

  8 aprilie, 2024 at 9:30 am

  Luați legătura cu Viktor Shiffer. Era animalul de companie a biciclistului. Cel cu mașina l-a speriat și pe ciclist, și animalul.

 4. HEY TRAVEL

  8 aprilie, 2024 at 10:39 am

  Asa e in Romania salbatica … turismul montan e o adevarata aventura. Si se mai mira de ce nu vin suficienti turisti in tara noastra si se duc prin Bulgaria si prin alte locuri. Pentru ca e o tara cu trasee montane nesigure din punct de vedere al securitatii turistilor vis a vis de ursi si iata, mai nou de lupi.

 5. Alexandru

  8 aprilie, 2024 at 10:40 am

  Se vede clar că biciclistul merge încet și nu încearcă să scape de animal, care nu îi pune viața în pericol niciun moment. Ce mizerie de articol.

 6. Marius

  9 aprilie, 2024 at 1:24 am

  Hey Travel ….Dupa mintea ta , ar fi ok sa omoram toti ursii , lupii si toate animalele carora le am sufocat existenta cu pensiuni, vilute in paduri si pe campuri si sa vina turistii , la greu , sa vada ce ? Prosti ca tine ? Ia te de mana cu mos Tiriac si plecati la vanatoare idoticus !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes