Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Cine este şi ce a declarat pasagerul cu numărul 10.000 care a aterizat pe Aeroportul Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Pasagerul cu numărul 10.000 a aterizat pe aeroportul de la Brașov. Norocoasa călătoare este o tânără care s-a întors acasă după ce și-a vizitat părinții stabiliți în Spania. Deși aeroportul a fost inaugurat de doar o lună, numărul călătorilor a întrecut orice așteptări. În fiecare zi, sute de pasageri ajung în orașul de sub Tâmpa sau pleacă de aici cu avionul spre destinații cunoscute din Europa.

La ora 16 și 3 minute, aeronava care venea de la Madrid a aterizat pe aeroportul din Brașov. În avion era și Cristina, o tânără de 32 de ani, care a aflat de la însoțitorii de bord că ea este pasagerul cu numărul zece mii. Brașoveanca obișnuiește să călătorească între România și Spania pentru a-și vizita părinții ori de câte ori are ocazia.

„Mă simt foarte bine și onorată să fiu pasagerul 10.000. Zborul a fost foarte bun, fără turbulențe. O mare bucurie. Așteptam de mult acest proiect, acest aeroport și e o realizare.”, a spus imediat după aterizare Cristina Gociman.

Pentru a marca momentul special, conducerea aeroportului a întâmpinat-o pe Cristina ca un adevărat VIP. Tânăra a primit flori și câteva cadouri, dar cea mai mare bucurie pentru ea a fost că a aterizat acasă. La manșa avionului s-a aflat un pilot originar din Brașov.

Publicitate

„Avem numai o lună de când operăm pe Brașov și deja am ajuns la numărul 10.000 de pasageri. Sper să nu ne oprim aici, evident. Intenționăm să ne facem o bază permanentă pe Brașov și sperăm că ne vom bucura de sprijinul și de ajutorul autorităților locale.”, a spus pilotul Sergiu Petrice.

În ciuda programului de funcționare, de doar 12 ore pe zi, numărul pasagerilor care au ajuns în aeroportul internațional Brașov a întrecut orice așteptări. În fiecare zi sunt programate curse spre orașe precum Londra, Munchen, Roma sau Barcelona, dar și către destinații de vacanță, cum ar fi Antalya, din Turcia și insula Creta, din Grecia.

Interesul pentru zborurile programate la aeroportul Brașov este tot mai mare și din partea companiilor aeriene. Responsabilii poartă negocieri pentru deschiderea de noi rute către destinații importante din Europa.

Cred că traficul va crește și se va consolida la modul cel mai serios și spre beneficiul pasagerilor din zonă. Din decembrie va mai fi o companie aeriană care va deschide zboruri către Germania, către Munchen și Stuttgard și vom veni chiar cred că din august cu noi destinații.”, a spus Alexandru Anghel, directorul Aeroportului Braşov.

Aeroportul internațional de la Brașov a fost inaugurat pe data de 15 iunie. Autoritățile spun că dacă interesul va rămâne la fel de crescut, atunci până în luna decembrie s-ar putea ajunge la o sută de mii de pasageri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes