Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Charlie Ottley și muzicianul Mihai Toma au lansat, în direct, piesa „Edge of Bucegi” la Radio România Brașov FM

Publicitate

Publicat

pe

În premieră, în România, jurnalistul britanic Charlie Ottley și muzicianul Mihai Toma au lansat, în direct, piesa „Edge of Bucegi” la Radio România Brașov FM.

Publicitate

„Piesa am scris-o stând în jurul focului. Mihai a creat câteva acorduri și eu am început să cânt. Nici nu mă gândeam că o să ajungem aici. Pur și simplu am creat la liber, apoi am ascultat și reascultat piesa și sună bine – o piesă evocativă a locului în care eram și a vibrației munților Bucegi”, a spus Charlie Ottley.

După ce muzica sa a apărut în celebrele albume Buddha Bar, iar artiști precum Smiley, Marius Moga sau Loredana Groza l-au dorit în proiectele lor, fiind și cel care a remixat compozițiile celebre ale lui George Enescu chiar la festivalul cu același nume, Mihai Toma are acum colaborări muzicale cu celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley.

„E o mentalitate – ori el e așa, ori străinii au mai mare încredere în ei, ori mai mare putere de convingere, ori noi îi ascultăm mai mult pe cei din exteriorul țării decât pe noi înșine – dar Charlie a reușit să convingă mai mulți oameni de aici din România să găsească finanțare, să creeze aceste filme, să le promoveze, să facă 5 filme despre România, plus o serie de 9 episoade”, a spus Mihai Toma.

Publicitate

Acum, cei doi se gândesc la un posibil album inspirat de frumusețea României.

Click aici pentru a o asculta.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes