Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Charlie Ottley, după ce a fost jefuit: „Am alergat după hoț câteva minute, dar era mai bine antrenat”

Publicitate

Publicat

pe

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, a povestit momentul în care a fost jefuit într-un parc din centrul Timișoarei, spunând că a alergat după hoț timp de câteva minute. Incidentul a avut loc duminică seară în Parcul Botanic din Timișoara, unde britanicul filma un clip de promovare a județului Timiș.

Publicitate

Jurnalistului britanic i-au fost furate echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice, însă spune că cel mai prețios lucru fără care a rămas este cardul de memorie, transmite Digi24.

El a mai afirmat că este pentru prima dată când i se întâmplă așa ceva în România și că incidentul nu i-a schimbat opinia despre țara noastră și despre Timișoara.

„Timișoara este un oraș minunat, are o cultură bogată, cafenele minunate. Am fost doar la locul nepotrivit în momentul nepotrivit”, a spus jurnalistul britanic, care a încercat să prindă hoții.

El a povestit că se așezase pe o bancă să caute o locație pe Google Maps, când un individ i-a furat rucsacul cu echipamente.

Publicitate

„Am încercat să alerg, am alergat dupa hoț câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa unui tip care alerga foarte tare în direcția opusă”, a spus Charlie Ottley.

Jurnalistul britanic cere să i se dea cardul de memorie pentru că imaginile sunt de neprețuit. „Vom înlocui drona si vom merge mai departe. Sper să se întoarcă în Banat cât mai curând”, a adăugat Ottley.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes