Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României are acelaşi traseu, pe un copac prăbuşit la pământ

Publicat

pe

Publicitate

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți bușteni căzuți, a surprins aproape toate animalele sălbatice care trăiesc în pădurile României. De la veverițe și dihori, până la cerbi, lupi, urși și chiar un râs, toate sălbăticiunile pădurii au trecut trecut prin fața obiectivului.

Numărul mare de specii care apar în clipul postat pe pagina România Sălbatică i-a făcut pe realizatori să declare zona drept „cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”.

Într-adevăr, bușteanul a fost traversat de veverițe și dihori, vulpi, lupi, mistreți, un cerb, un urs și chiar un râs, animal care apare destul de rar în fața obiectivului, transmite digi24.ro.

„Oare unde se grăbesc toate animalele astea? Or avea și ele ceva de sărbătorit? La mulți ani România, să rămâi mereu la fel de Sălbatică!”, au comentat realizatorii de la România Sălbatică.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes