Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Ce fac doi urși când își uită cheia de la casă? Sar gardul. Doi urși filmați cum escaladează poarta unei proprietăți din Bușteni

Publicat

pe

O inedită filmare a ajuns pe reţelele de socializare. O ursoaică împreună cu puiul ei sunt atât de insistenţi atunci când vor să intre în curtea unei case, încât, pentru că au văzut poarta închisă, au sărit gardul.

Publicitate

Pe imaginile filmate de un trecător se vede cum prima care se caţără pe gard este ursoaica. Fără nicio problemă, în câteva secunde este pe vârful gardului unde îşi aşteaptă puiul. Pentru că acesta nu pare la fel de curajos, mama îi face semne din vârful gardului şi îl încurajează să facă şi el acelaşi lucru.

La scurt timp puiul ia exemplul mamei şi urcă şi el foarte uşor pe gard. După ce merg împreună câţiva metri pe gard, aceştia coboară şi intră în curtea casei.

După comportamentul lor se pare că nu sunt la prima ispravă de acest gen, asta pentru că locul le este cunoscut.

Publicitate

Imaginile inedite au fost postate pe Facebook de un trecător care spune că sunt filmate la Buşteni. Acesta a filmat din maşină, şi a ieşit doar atunci când cei doi blănoşi erau în curtea casei şi locul unde el se afla era unul sigur.

video

Video: Marian T.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes