Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / „Ce-am găsit, al meu să fie”. Cautăm un bărbat care a găsit un portofelul, l-a luat fără nicio jenă şi nu a anunţat pe nimeni

Publicat

pe

Un făgărășean care în această dimineață și-a pierdut portofelul pe strada Doamna Stanca, la ieșire din Făgăraș spre Beclean a dat de cel care l-a găsit şi acum încearcă să îl facă văzut pentru a recupera bunul. Ştia pe unde l-a pierdut, dar când s-a întors să-l caute nu l-a mai găsit. Totuși, o cameră de supraveghere din zonă l-a surprins pe cel care a observat portofelul pe trotuar și l-a luat.

Publicitate

Din imaginile publicate de fagarasultau.ro, se vede cum un microbuz oprește în dreptul trotuarului unde se afla portofelul și din mașină coboară un bărbat. Preț de aproape un minut, se asigură că nu este observat de nimeni (pe drum trece și un echipaj al Poliției), după care își dă haina jos de pe el și o aruncă peste portofel. În felul acesta, crede că nu a observat nimeni că a luat portofelul de pe stradă. La mică distanță, microbuzul cu care circula îl aștepta pe partea dreaptă. Numai că o cameră video din zonă a surprins fapta bărbatului iar acum este căutat și de polițiști.

video

sursa: fagarasultau.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes