Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Căprioară blocată în curtea unei fabrici din Brașov, salvată de jandarmi. Ce s-a întâmplat cu animalul

Publicat

pe

De o misiune mai puțin obișnuită au avut parte militarii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov. Duminică, un apel la 112 anunța că o căprioară a ajuns în curtea unei fabrici din oraș și a rămas blocată acolo. Imediat au plecat jandarmii spre locul indicat pentru a salva animalul și a-l duce înapoi în sălbăticie.

„Ajunși la fața locului si apropiindu-se de ea, colegii noștri au constat că aceasta era rănită la un picior. Jandarmii au cerut sprijin reprezentanților Asociației Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor și Institutului de Cercetări Silvice din Brașov. După o muncă de echipă, au reușit să tranchilizeze căprioara și să îi trateze rana. După ce s-au asigurat că animalul este bine și că și-a revenit, au eliberat căprioara aproape de pădure, în mediul ei natural”, au declarat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Filmulețul cu operațiunea de salvare și eliberare a căprioarei a fost postat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, iar în câteva ore a adunat câteva mii de vizualizări și sute de aprecieri din partea internauților.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes