Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / „Când am văzut la vărul meu cuțitul la gât, am acceptat să rod sticlele”. Tânărul de 17 ani din Cața, care a fost obligat să mănânce sticlă, face primele mărturii. Noi imagini din noaptea groazei au apărut pe internet

Publicat

pe

Publicitate

Una dintre victimele celor patru agresori din Cața, județul Brașov, a făcut primele mărturii legate de noaptea în care a fost sechestrat și torturat, alături de vărul său. Adolescentul de 17 ani povestește că se întorcea spre casă de la o petrecere, iar la un moment dat niște indivizi i-au oprit pe stradă și i-au convins să intre în locuința unuia dintre agresori pentru un pahar de bere. Nici o clipă nu s-au gândit că din musafiri vor ajunge victime ale unor abuzuri greu de închipuit.

„Ne-au luat cu frumosul, ne-au spus hai mă să bem câte o bere că n-are nimeni treabă cu voi. Ne-au dus în casă și acolo a fost scandalul. I-a spus la vărul meu să danseze, el a început să danseze acolo și i-a dat o palmă peste gură și atunci în timpul ăla am întrebat pentru ce ați dat în el că nu v-a făcut nimic. Și ei după aia nu au mai dat în vărul meu, m-au luat pe mine și la vărul meu i-a ținut cuțitul la gât”, povestește victima.

Calvarul a început in jurul orei 23.00, iar timp de patru ore, cei doi băieți au fost sechestrați în acea locuință. În vreme ce tânărul major ar fi fost amenințat cu cuțitul, minorul a fost obligat să facă tot ce îi ordonau agresorii.

„Mă puneau să rod sticlă, mă puneau să stau în cap, să fac flotări și să mă lovesc cu mătura și mai multe chestii. Au spus către mine că dacă nu rod sticle îi taie gâtul lui vărul meu și pentru că am auzit ce au spus am acceptat să rod sticla, să nu îi taie gâtul. După ce m-au obligat să fac chestiile astea, m-au bătut, m-au lovit cu picioarele, cu pumnii, cu ce au prins au dat, a mai declarat victima.

Publicitate

În jurul orei 3 dimineața, minorul le-a spus indivizilor că are nevoie la toaletă. Ei l-au lăsat și așa a reușit să plece spre casă. La scurt timp, agresorii i-au dat drumul și celei de-a doua victime. Băiatul de 17 ani a ajuns acasă cu fața desfigurată. De teamă, s-a dus direct în camera lui fără să le spună părinților prin ce calvar a trecut. Abia dimineață mama și tatăl adolescentului au făcut descoperirea șocantă.

„Am rămas încremenit. Nici nu mi-am dat seama că e copilul meu când l-am văzut în felul ăla cum arăta. Era plin de sânge, era tăiat tot, era umflat, era vânăt, urechile erau vinete complete, nu mai recunoșteam cine e. Ca părinte îmi venea să turbez, nu știam, nu îmi venea să cred ce s-a putut întâmpla. Vreau să se facă dreptate”, a spus tatăl victimei.

Părinții adolescentului au mers imediat la poliție și au depus plângere. Oamenii legii au descins în locuințele indivizilor și i-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au emis pe numele celor patru suspecți mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei patru indivizi sunt acuzați de loviri sau alte violențe, dar și lipsire de libertate în mod ilegal. Dacă vor fi găsiți vinovați riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Tanar Cata
play-sharp-fill

Tanar Cata

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes