Connect with us
Publicitate

Sport

VIDEO / Campion european la culturism, la 57 de ani. Brașoveanul Ionuț Caracudă a urcat, din nou, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Publicat

pe

Pasiunea pentru sport i-a adus unele dintre cele mai mari satisfacții din viața sa. La 57 de ani, brașoveanul Ionuț Caracudă a cucerit, din nou, medalia de aur la Campionatul European de Culturism, la categoria Men’s Bodybuilding 55-59 de ani.

După luni întregi de antrenamente, un program de alimentație strict și foarte multă ambiție, Caracudă a făcut parte din delegația României la concursul desfășurat în Spania. Brașoveanul, care a reușit să concureze la categoria 75 de kilograme a învins sportivi care cântăreau chiar și 95 de kilograme.

„Mi-am apărat titlul, sunt campion european în 2022, campion european în 2023. Am avut ambiția să demonstrez Federației Române de Culturism și Fitness, domnului președinte, că m-am ținut de promisiune, că în anul 2023 voi ieși, din nou, campion european și iată că am reușit. Urmează campionatul mondial unde sunt și campion mondial și anul trecut am reușit vicecampion mondial. Dar sper ca anul ăsta, în noiembrie, la campionatul mondial, să îmi reiau titlul de campion mondial”, a declarat sportivul Ionuț Caracudă.

Potrivit adevarul.ro, la această ediție a campionatelor europene, lotul României a obținut un bilanț spectaculos, în cele patru zile de concurs. Tricolorii au avut un palmares de 104 medalii, dintre care: 41 de aur, 41 de argint și 21 de bronz. Totodată, s-au obținut 17 locuri IV, 10 locuri V și 7 locuri VI.

Publicitate

De asemenea, echipa României a obținut pe națiuni următoarele rezultate:

  • la Juniori și Masters – locul 1 din 32 de țări participante;
  • la Fitness Challenge-Speed Fit – locul 1 din 6 țări participante;
  • la Fitness – locul 2 din 31 de țări participante;
  • la Culturism – locul 3 din 34 de țări participante.

 

sursa foto  – video: facebook.com / Federația Română de Culturism și Fitness

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes