Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Călin Donca nu se lasă. Prin intermediul avocaților săi, milionarul din Brașov transmite un nou mesaj video, pe contul său de TikTok. De această dată, omul de afaceri explică cum funcționează arestarea preventivă

Publicat

pe

La trei zile după ce Curtea de Apel Brașov a respins contestația milionarului Călin Donca de a fi eliberat din închisoare, un nou videoclip a fost postat pe contul de TikTok al omului de afaceri. În mesajul echipei de avocați se precizează faptul că instanța a prelungit măsura arestului preventiv, dar sunt făcute și explicații legate de motivele pentru care a fost luată această decizie.

Publicitate

În mesajul său, Călin Donca precizează că justiția nu se face prin intermediul mass-media, dar nu face nicio referire la numeroasele videoclipuri postate pe rețelele de socializare atât pe conturile sale, cât și pe cele ale soției lui, Orianda Donca.

„În privința lui Călin Donca s-a dispus prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile, raportat la etapa incipientă a urmăririi penale care presupune strângerea de probe în vederea aflării adevărului și lămurirea cauzei sub toate aspectele. Astfel, cum am mai precizat, arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar, din rațiuni procedurale, fără a aduce atingere prezumției de nevinovăție, de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei penale. La acest moment procesual nu se poate stabili vinovăția lui Călin Donca, care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea adevărului în cauză. De asemenea, facem în continuare apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. Călin Donca are încredere totală în justiție și împreună cu apărătorii săi face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil”, se arată în mesajul postat pe contul de Tik Tok al lui Călin Donca.

@calin.donca

SITUAȚIA ACTUALĂ A LUI CĂLIN DONCA

♬ original sound – Calin Donca

Călin Donca, este acuzat de procurorii DIICOT de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. Detalii despre dosarul penal în care este cercetat milionarul din Brașov puteți citi AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes