Connect with us
Publicitate

Sport

VIDEO / Braşovenii au fost dornici să se reapuce de sport

Publicat

pe

Astăzi a fost prima zi de la declaşarea stării de urgenţă când sălile de fitness au putut să-şi reia activitatea. Este şi cazul sălii de fitnes Ursu’ din Răcădău, unde braşovenii dornici de mişcare şi-au făcut apariţia încă de la ora 8.00. În condiţii normale oamenii mergeau în număr mult mai mare să facă mişcare, dar aşa, în condiţiile impuse de Ministerul Sănătăţii, normele de distanţare fizică limitează numărul de participanţi concomitenţi.

Proprietarul sălii, Călin Romică, a dezvăluit faptul că „oamenii au fost dornici să se reapuce de mişcare. Au venit de dimineaţă, dar cu programare pentru că trebuiesc respectate indicaţiile autorităţilor”.

Pentru că intrarea clienţilor trebuie făcută doar pe bază de programare şi în anumite condiţii – un aparat liber între două aparate folosite – proprietarul sălii de fitness a decis să deschidă sala şi sâmbăta şi duminica. Astfel, dacă în cursul săptămânii are program de la 8 până la 22, sâmbăta este deschis între 9 şi 18, iar duminica între 9 şi 14.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes