Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Brașoveanul Victor Socaciu, revenire spectaculoasă după infecția cu noul coronavirus: „Vă salut din plină convalescență”

Publicat

pe

Publicitate

Victor Socaciu și-a revenit spectaculos, după ce a ajuns în stare gravă la spital, fiind infectat cu noul coronavirus. Pentru a arăta fanilor că se simte mai bine, el a ales să cânte la chitară, „de undeva, de lângă Marea Neagră”.

„Dragi prieteni, vă salut. Vă salut din plină convalescență, cu o voce de convalescență, dar m-am gândit că un cântec viu, proaspăt, ar putea să fie interesant pentru noi toți, mai ales că am trecut împreună printr-o Săptămână a Patimilor și, iată, ne aflăm într-o săptămână a luminii. Pentru voi toți, un cântecel.”, a spus Victor Socaciu, într-un videoclip postat pe contul său de Facebook.

Victor Socaciu a fost infectat cu noul coronavirus
Victor Socaciu a avut COVID-19. În data de 11 aprilie 2021, interpretul de muzică folk, Victor Socaciu, a fost internat de urgență, din cauza infecției cu noul coronavirus. Starea acestuia a fost una gravă, fiindu-i afectați ambii plămâni.

Victor Socaciu are mai multe probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit în urmă cu mai bine de zece ani o intervenție de transplant de rinichi.

Publicitate
video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes