Connect with us
Publicitate

Sport

VIDEO / Brașoveanul Nicolae Negumereanu, victorie uriașă în UFC. Este primul român care obține un asemenea succes

Publicat

pe

Nicolae Negumereanu, un luptător brașovean, a obținut recent o victorie uriașă în UFC. Este primul român care reușește performanța în acest sport de contact.

Nicolae Negumereanu, în vârstă de 26 de ani, a obținut duminică dimineață prima sa victorie în UFC, cea mai importantă divizie din MMA.

Sportivul din Brașov, victorie în Vegas

Sportivul din Brașov s-a impus în gala UFC Vegas 29, din SUA,  în fața americanului Aleksa Camur, prin decizie împărțită (2-1), într-o luptă la categoria semigrea.

Publicitate

Întâlnirea din Las Vegas, a doua a lui Nicolae Negumereanu în UFC, după înfrângerea din 2019 cu Safarov, a fost una echilibrată, ambii luptători aruncând lovituri dure către adversar. La final, cei doi sportivi au ieșit șifonați din luptă, fiind vizibil afectați de loviturile încasate, scrie gsp.ro.

A câștigat două din cele trei runde

La finalul celor trei runde, arbitrii l-au desemnat câștigător pe Negumereanu, punctând 29-28, 28-29, 29-28. Astfel, el a devenit primul român care se câștigă un meci în cea mai importantă divizie din MMA.

Aceasta a fost a 10-a victorie pe care românul o obține în MMA. Negumereanu are două lupte în UFC și alte noua în divizia Real Xtreme Fighting.

„Lupta a fost puțin dificilă, mă așteptam să fie puțin mai ușoară. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am câștigat această luptă. Voiam să câștig mai repede meciul, dar ținând că acum trei luni m-am operat la menisc, iar în timpul recuperării am făcut doar antrenamente de forță, sunt mulțumit de luptă. De când am terminat lupta, eram sigur că voi câștiga”, a declarat Nicolae Negumereanu, care la conferința de presă a vorbit în limba română.

Braşoveanul Nicolae Negumereanu, singurul român din UFC, se pregăteşte de o luptă la Las Vegas

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes