Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Brașoveanul Horia Brenciu a căzut pe scenă în timpul unui concert. Artistul a publicat imaginile pe rețelele de socializare

Publicat

pe

Meseria de artist vine la pachet și cu riscuri. La unul dintre concertele la care a fost invitat să cânte, brașoveanul Horia Brenciu s-a împiedicat și a căzut pe scenă. Momentul a fost filmat de spectatori, iar artistul a făcut publice imaginile chiar pe pagina sa oficială de Facebook.

În filmare se vede că Brenciu vine din public și vrea să urce pe scenă. Doar că în grabă face un pas greșit și se prăbușește efectiv. Pentru ca are mulți ani de experiență în spate, cântărețul a transformat rapid momentul jenant într-un spectacol. S-a răsucit pe spate, cu picioarele în sus, apoi s-a ridicat și a continuat să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„N-am crezut când am căzut! M-am mirat când m-am sculat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie!”, a scris Horia Brenciu la postarea făcută pe Facebook.

Peste 44.000 de persoane au urmărit videoclipul, iar peste 1.600 de internauți l-au apreciat. Postarea a adunat și peste 140 de comentarii, iar printre ele au apărut și reacțiile unor nume cunoscute din România.

Publicitate

Potrivit libertatea.ro, Smiley a avut o remarcă: „Nu mai iese windmillul ăla ca pe vremuri”.

„Eu m-am întors spre scenă și te-am văzut pe jos, am crezut că ai făcut tu o schemă, nu mă așteptam la asta”, i-a spus Alice Badea.

Și ADDA s-a amuzat pe seama situației și a lăsat un comentariu, unde a precizat: „Genial”.

Horia Brenciu este un cântăreț, entertainer și prezentator de televiziune din România, născut la Brașov. Absolvent al Colegiului Național „Andrei Șaguna”, Academiei de Teatru și Film din București și Școlii Populare de Artă din Brașov, Brenciu debutează în muzică la 18 ani. A făcut parte din trupa „Apropo”, unde cânta la pian.

Cântărețul este căsătorit din anul 2014 cu Alice Dumitrescu, pe care a cunoscut-o în anul 1995. Cei doi au împreună o fetiță, Mina, și un băiețel adoptat, Toma. Alice mai are două fete din căsnicia anterioară, Andreea și Maria.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes