Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Bebeluş născut cu pneumonie congenitală, ventilat mecanic și vărsături neonatale, transferat cu elicopterul SMURD de la Ploieşti la Braşov. Mama: „Nu am fost transferată împreună cu bebele meu pe motiv că nu am loc în lift”

Publicat

pe

Un bebeluș care s-a născut la maternitatea din Ploiești cu probleme medicale a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Brașov.

A fost o misiune de transport interspitalicesc a unui nou-născut cu probleme medicale, care a fost preluat de către elicopterul SMURD ce a aterizat pe platoul din incinta ISU Prahova.

Transportul echipajului SMURD la Maternitatea Ploiești pentru preluarea bebelușului a fost asigurat de către o ambulanță SAJ Prahova, iar, ulterior, a fost adus și îmbarcat în elicopter pentru a fi transportat la un spital din municipiul Brașov.

Este vorba de un băiețel diagnosticat la 30 de ore după naștere cu pneumonie congenitală, ventilat mecanic și vărsături neonatale, transmite observatorulph.ro.

Publicitate

Mama copilului a contactat presa din Prahova pentru a face precizări cu privire la starea bebeluşului, dar și la modul în care a decurs intervenția.

Femeia și-a exprimat regretul pentru faptul că a fost despărțită de copil și totodată acuză Inspectoratul pe Situații de Urgențe Prahova de faptul că își face publicitate pe seama suferinței prin care trece.

„Este bebelușul meu. Doamne ajută să fie bine. Cel mai nasol lucru e că eu nu am fost transferată împreună cu bebele meu.

Ca mamică a nou născutului sunt încă în maternitate. Mâine mă va externa și voi pleca după el.

Copilul nu s-a născut cu probleme. E normal ca ISU să își facă publicitate, însă vă rog să precizați că bebelușul nu s-a născut cu probleme. L-am ținut în brațe, a fost pe secția cu nou născuți și după două ore s-a depistat faptul că nu s-ar acomoda vieții în afara burticii.

Cei de la ISU Prahova au trecut pe lângă mine. Nu m-au lăsat să cobor cu copilul meu pe motiv că nu am loc în lift. Nu au dreptul să facă asta fără acordul meu. Nu sunt pusă la curent. Nimeni nu îmi zice nimic. Mi s-a zis doar să sun eu la Brașov după 3h.

Nu vreau să îngrijorez pe nimeni, înțeleg că s-a făcut tot ce e mai bun pentru copilul meu. Apreciez, doamne ferește. Dar asta e reclamă pe suferința mea.

Ca ultima remarcă, doamna doctor de la maternitate, de la nou născuți, a făcut tot ce e mai bun și a fost foarte implicată. M-au deranjat informațiile date de ISU Prahova, că nu așa s-a întâmplat.” susține femeia, potrivit observatorulph.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes