Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Bătaie cu pumni și picioare între două eleve, lângă o școală din Râșnov. Poliția și Inspectoratul Școlar au pornit anchete

Publicat

pe

Scene de o violență ieșită din comun au fost filmate lângă o școală din Râșnov. Două eleve de 12 și 13 ani s-au luat la bătaie, chiar la câțiva pași de unitatea de învățământ. Lupta a fost filmată de pe margine de colegii adolescentelor, dar nimeni nu a intervenit să le despartă. Ba mai mult, ceilalți copii se amuzau și se întrebau oare cine va câștiga bătălia.

Publicitate

La începutul filmării se observă că cele două fete se ceartă. La un moment dat una dintre ele o trage de păr pe cealaltă, iar copilele se trântesc la pământ și încep să își împartă pumni și picioare. Imaginile violente, care au fost filmate vineri, au ajuns și în atenția inspectoratului școlar.

„Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brașov a luat act de filmarea și postarea publică pe canalul de Youtube a unui incident. În urma investigației efectuate, cele 2 tinere s-au dovedit ar fi eleve ale Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Râșnov. A fost sesizată conducerea unității școlare, care a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incidentului. Cele 2 eleve vor beneficia în perioada următoare de consiliere de specialitate din partea psihologului școlii”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur, citat de radiobrasovfm.ro.

Pe fir au intrat și polițiștii brașoveni.

Publicitate

„În cauză s-a întocmit dosar penal in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «lovirea sau alte violențe», instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat, pentru aceeași sursă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, Nadia Olaru.

sursa video: newsbv.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes