Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Baschetbalistul american care s-a îndrăgostit de Brașov: „Apartamentul ne costă 580 de euro pe lună. Dacă ar fi fost în Statele Unite, ne-ar fi costat cel puţin 1.500 de dolari”

Publicat

pe

Publicitate

România reintră pe lista destinațiilor preferate de străini. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni care trec granița țării noastre rămân profund impresionare de lucrurile pe care le descoperă în patria noastră. Acesta este și cazul unui baschetbalist american care activează în acest sezon pentru echipa Corona Braşov.

Juwan Gray, jucătorul de baschet american care activează pentru echipa Corona Brașov în acest sezon, a fost de-a dreptul uimit de descoperirile făcute în oraşul din România. În special, sportivul venit din peste Ocean a fost impresionat de diferenţa semnificativă de preţuri în Braşov faţă de cele din America, mai ales în ceea ce priveşte produsele şi serviciile care se ridică la același nivel de calitate ca în Statele Unite.

„Acest apartament ne costă 580 de euro pe lună, adică 630 dolari americani. Dacă acest apartament ar fi fost în Statele Unite, ne-ar fi costat cel puţin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie, deoarece aici e mult mai ieftin. În plus, totul: televizor, canapea, pat, mobilă sunt incluse. Aici toate apartamentele se închiriază cu tot ce ai nevoie în ele, nu trebuie să plăteşti în plus decât utilităţile, cum sunt apa, gzaul, curentul electric, internetul. Aşa economiseşti o mulţime de bani care îţi rămân în buzunar”, a spus Juwan Gray.

Sportivul a ieşit în oraş împreună cu partenera sa şi amândoi au fost uimiţi cât de ieftin este să mergi cu un taxi, cam de trei ori mai ieftin decât acasă la ei. Ei au plătit echivalentul a trei dolari şi spun că acasă ar fi plătit 9 sau 10.

De asemenea, i-a impresionat mâncarea – chiar dacă au ales mâncare americană – şi preţul scăzut al acesteia. În concluzie, el le-a transmis urmăritorilor săi americani să nu renunţe niciodată să-şi trăiască visul, deoarece el a ajuns să îşi câştige existenţa din pasiunea sa şi să vadă locuri minunate, cum este Braşovul.

Publicitate

Juwan Gray e foarte încântat că în 5 minute este la „un mare centru comercial” (Coresi Mall) şi că până la Sala Sporturilor, unde se antrenează şi joacă, face 15 minute pe jos.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes