Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Bărbatul din Braşov acuzat că a bătut bebelușul iubitei până la moarte a fost arestat 30 de zile. La ieşirea din sala de judecată mama a spus doar că va merge la înmormântarea micuţului

Publicat

pe

Publicitate

Bărbatul din Braşov acuzat că a bătut bebelușul iubitei lui până la moarte a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. O instanţă a Tribunalului pentru minori şi familie Braşov a decis, astăzi că tânărul de 21 de ani trebuie să stea după gratii pentru 30 de zile pentru fapta de care este acuzat. 

Solutia pe scurt:

În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, în dosarul nr. 74MF/P/2023, şi în consecinţă: În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PREDA MIHAI, , pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie, prevăzută şi pedepsită de art.195 Cod penal raportat la art.199 alin.1 Cod penal şi rele tratamente aplicate minorului, prevăzută şi pedepsită de art.197 Cpd penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.07.2023 până în data de 02.08.2023, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului, conform prezentei. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător ales, de luare faţă de acesta a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Contestaţia nu este suspensivă de executare şi se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 4 iulie 2023, ora 14,20.

La intrarea în instanță, bărbatul nu a vrut să vorbească cu presa, iar când a ieșit, mama copilului a fugit de jurnaliştii care îi puneau întrebări. Singura întrebare la care a răspuns a fost atunci când a fost întrebată dacă ma merge la înmormântarea copilului: „Da, sigur!”, a spus tânăra de 24 de ani.

Publicitate

Micuţul Dominic s-a născut în Marea Britanie, unde a locuit o perioadă mama şi tatăl biologic. Cel din urmă a cumpărat un apartament în Constanţa unde s-au mutat împreună. După o perioadă femeia a decis să plece.

Băieţelul a stat o bună perioadă la tatăl biologic care el l-a îngrijit până acum trei săptămâni. Atunci mama i-a spus bărbatului că şi-a găsit chirie şi un loc de muncă stabil în Braşov şi a decis să ia copilul pentru a avea ea grijă de el.

Vecinii lor cred că mama şi concubinul ei ar fi fost drogaţi. Mai mereu îi vedeau în stări care denotă faptul că ar lua substanţe interzise. Mai mult, unele surse spun că femeia s-ar ocupa cu prostituţia.

instanta copil
play-sharp-fill

instanta copil

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes