Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Bărbat surprins în timp ce se plimba cu ATV-ul pe pârtia din Predeal, printre sute de schiori

Publicat

pe

Publicitate

Aflată în serviciu de patrulare în zona pârtiilor Cocoșul și Subteleferic din Predeal, patrula de jandarmi a surprins un bărbat care se deplasa cu un ATV chiar pe pârtia de schi, punând astfel în pericol siguranța și integritatea schiorilor.

Jandarmii s-au deplasat de urgență și i-au solicitat acestuia să parcheze vehiculul la marginea pârtiei, pentru a-i proteja pe schiori și i s-a cerut o explicație privind motivul pentru care se deplasa cu atâta nonșalanță chiar pe pârtie, în condițiile în care la momentul acela se aflau multe persoane la schi. Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor să descopere că acestuia i se părea ceva foarte normal să se deplaseze pe acolo, simțindu-se probabil mai în siguranță decât într-o zonă neamenajată.

Având în vedere starea de fapt, jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei în conformitate cu prevederile HG 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor și traseelor de schi pentru agrement.

Să fie inconștiență, să fie ignoranță, să fie necunoașterea legii în acest caz, nu putem aprecia noi, dar ce putem afirma cu tărie, este faptul că nu manifestăm toleranță pentru astfel de gesturi.

Publicitate

Reamintim turiștilor ca accesul sau circulația pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement cu automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul este interzisă!

atv predeal
play-sharp-fill

atv predeal

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes