Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Bărbat sechestrat, tâlhărit și bătut în Zărnești de două tinere cu care şi-a dat întâlnire pe internet. Adolescentele au fost ajutate de un minor

Publicat

pe

Un bărbat de 46 de ani a fost sechestrat, tâlhărit și bătut într-o locuinţă din Zărnești. Evenimentul a avut loc pe data de 22 iunie, atunci când două tinere în vârstă de 17 și 23 de ani au stabilit o întâlnire cu bărbatul, utilizând o aplicație de dating. Alături de ele s-a aflat și un tânăr de 17 ani. În momentul în care bărbatul a ajuns la locația stabilită, aceștia l-au imobilizat și au început să îl bată pentru a-i fura banii. 

În urma acestui fapt Poliţia Braşov a făcut 6 percheziţii domiciliare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Pe lângă agresiuni fizice, agresorii i-au furat victimei o sumă semnificativă de bani și i-au accesat telefonul mobil, efectuând tranzacții financiare frauduloase în valoare totală de aproximativ 6.800 de euro.

Ca urmare a perchezițiilor domiciliare, polițiștii au găsit și ridicat mai multe bunuri, înscrisuri și telefoane mobile, iar suspecții au fost duși la sediul poliției pentru interogatorii.

Publicitate

După administrarea probelor, toate cele trei persoane implicate au fost reținute, iar autoritățile au decis să le plaseze în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Brașov.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov. De asemenea, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de polițiștii din Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Brașov.

perchezitii tarnesti
play-sharp-fill

perchezitii tarnesti

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes