Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / Avertisment pentru iubitorii sporturilor de iarnă care sunt la Sinaia: „Nu vă aventurați, pericol mare de accidentare”

Publicat

pe

Administratorii Gondolei Sinaia au lansat, miercuri, un avertisment pentru iubitorii sporturilor de iarnă. „Nu vă aventurați, pericol mare de accidentare”, este atenționarea lansată pe pagina de Facebook.

Publicitate

„Atenție! Pârtie închisă pentru amenajare! Se lucrează cu troliu! Nu vă aventurați, pericol mare de accidentare!”, este anunțul postat, miercuri, pe pagina de Facebook, de administratorii Gondolei Sinaia, care au precizat că se lucrează de câteva săptămâni la înzăpezirea pârtiei.

Lucrăm de câteva săptămâni la înzăpezirea Pârtiei Noi (1400 – 1000) dar mai cu spor doar de câteva zile. Ca și sus, temperaturile crescute și ploile de la începutul lunii au compromis mare parte din stratul realizat. Punct și de la capăt.

Ultima săptămână a venit cu ger și am lucrat din plin. Mai avem puțin, dar se anunță din nou două zile (joi si vineri) cu temperaturi pozitive (+ 9 grade în oraș). Și un pic de ploaie.

Publicitate

De sâmbăta prognozele indica vreme rece deci sperăm ca cel târziu săptămâna viitoare să deschidem Pârtia Nouă, cu 100% de zăpadă artificială. Dar poate mai și ninge, că așa ne amăgesc prognozele.

Până la anunțul oficial, pârtia rămâne închisă. Nu închisă domol din prea multă prudență, ci închisă-închisă, cu risc foarte mare de accidentare”, au precizat, pe Facebook, administratorii Gondolei Sinaia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes