Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Au apărut primele imagini cu accidentul în care o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de viceprimarul din Predeal. Momentul impactului

Publicat

pe

Șeful PSD Predeal, viceprimar al orașului, Marius Mateescu, a spulberat o femeie de 65 de ani chiar pe trecerea de pietoni. La două săptămâni de la incident au apărut primele imagini ale cumplitului accident, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Publicitate

Conform jurnaliştilor de la cetateanul.net, Marius Mateescu continuă să afirme că femeia s-a aruncat în fața mașinii și că el crede că nu a lovit-o pe trecerea de pietoni. Însă înregistrarea video care care a apărut acum îl contrazice.

În imagini se vede clar cum femeia trece strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

Viceprimarul din Predeal, Marius Mateescu, conducea mașina primăriei cu mare viteză, așa cum reiese din imagini. Surse apropiate cazului spun că viteza mașinii ar fi fost de cel puțin 80km/h, transmite cetăţeanul.net.

Publicitate

Drumul era drept, trecerea de pietoni era luminată ca ziua, iar femeia era îmbrăcată în haine deschise la culoare, mai mult decât suficient pentru ca orice șofer să o vadă că traversează pe zebră. Ea a fost lovită după ce a trecut de axul drumului pe trecerea de pietoni, ceea ce infirmă categoric unele declarații ale martorilor care au susținut că accidentul nu a avut loc pe zebră și că femeia s-ar fi aruncat practic în fața mașinii.

Victima a fost aruncată în aer, iar sacoșile pe care le căra au ajuns pe sensul opus, unde au fost strivite de o altă mașină care trecea prin zonă în acel moment.

La fața locului, polițiștii nu au găsit nicio urmă de frânare. Potrivit surselor Cetățeanul, victima Adina A., se află în comă la Spitalul Județean Brașov, încă din 13 decembrie 2021 și are șanse minime de supraviețuire.

După accident, au apărut martori, despre care sursele Cetățeanul spun că erau apropiați ai viceprimarului, care ar fi declarat că femeia s-ar fi aruncat în fața mașinii condusă de Marius Mateescu. Unul dintre aceștia, Gabriel Barbu, directorul liceului Mihail Săulescu din Predeal, a refuzat să ne confirme dacă accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni sau în afara ei. Barbu a refuzat să confirme dacă a depus vre declarație în ancheta oficială a Parchetului.

Actualul viceprimar din Predeal, Marius Mateescu, a fost militar, trecut în rezervă cu gradul de plutonier adjunct principal. Mateescu este un apropiat al șefului Restaurantului „La Fontanella”, prins recent de Electrica că fura curent. La acea dată, șeful localului era vicepreședintele organizației PSD condusă de viceprimar.

Publicitate
Dovada video - viceprimarul Predealului a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni

Dovada video - viceprimarul Predealului a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pieton

    30 decembrie, 2021 at 3:28 pm

    Viceprimarul este orb..sper sa înfunde pușcăria..ca dealtfel și cei care îi susțin teoria ….pentru favorizarea infractorului…că persoana sa aruncat în fața mașinii….se vede clar că a lovit persoana exact cănd era la mijlocul trecerii de pietoni…..Mateesculee.!! la pușcărie cu tine..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes