Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Astăzi are loc premiera serialului Django. Superproducţia a fost filmată la Racoş, în judeţul Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi are loc premiera oficială Django, o nouă serie de televiziune de excepție filmată integral în România.

Filmul, adaptare după spaghetti westernul cu același titlul, dar și după ”Django Unchained” al lui Quentin Tarantino, îl are în rolul principal pe Matthias Schoenaerts. Alături de el, în povestea din Vestul Săbatic, joacă Noomi Rapace, Nicholas Pinnock și Lisa Vicari.

Seria de 10 episoade a fost filmată în mare parte la vulcanul stins de la Racoș, Brașov, o zonă ce seamănă din punctul de vedere al regizorului cu Grand Canyon. Acolo s-a construit un mic orășel aidoma celor din Vestul Sărbatic, este vorba de New Babylon.

Cu un buget de 40 milioane de euro, pentru ”Django” s-a filmat și în Delta Dunării, și la Vulcanii Noroioși din Județul Buzău. ”Django” este o coproducție internațională CANAL+ &Sky Studious (post care va găzdui premiera) și Frame Film (România). Surpriză mare, unul din producătorii serialului este Andrei Boncea, partener Frame Film. Tot în Județul Brașov s-a filmat în urmă cu 18 ani și ”Cold Mountain”, cea mai importantă producție cinematografică hollywoodiană realizată vreodată în țara noastră, transmite money.ro.

Publicitate

Django, o nouă superproducție filmată în România! ”Am bătut aproape toată țara și toți munții, din creierii Carpaților până la Dunăre. Firește că trebuia să găsim, în principiu, Grand Canyon, Arizona și Mississippi, însă în același timp și “Cold Mountain” al lui Anthony Minghella, filmat la Râșnov în 2001. Acțiunea serialului se petrece exact în același timp. Atât Django, cât și Inman (jucat de Jude Law în Cold Mountain) sunt doi soldați din armata confederată, învinsă de Nord, încercând într-un fel sau altul să se întoarcă acasă”, a spus Andrei Boncea. ”Firește, am filmat în munți, pe Valea Tamașului și acolo unde s-a filmat Cold Mountain la Cheile Râșnoavei  în Dobrogea, la Dunăre, în extraordinarul loc care este Turcoaia și la Pietrele Mariei în Munții Măcinului, în locuri aproape nepământean de frumoase din România”, spune Andrei Boncea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes