Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Asfaltare marca „Dorel” la Codlea. Bitumul a fost turnat din saci de gunoi și încălzit cu „pârlitoarea” legată la butelie

Publicat

pe

Publicitate

„Dorel” a ieşit din nou la rampă, de această dată pe o stradă din Codlea. Mai mulţi muncitorii ai unei firme de asfaltări au fost filmaţi muncind „cu o tehnică”, desprinsă din alte vremuri, nu cu una demnă de 2022, sau măcar a anilor 2000. Oamenii care aveau de făcut un petec de asfalt turnau materialul din saci de gunoi, iar încălzirea asfaltului au făcut-o cu un dispozitiv folosit mai de grabă la pârlirea porcului. Mai mult, „pârlitoarea” era legată la o butelie de gaz. Rezultatul, a doua zi a apărut prima groapă în locul nou asfaltat.

Muncitorii au fost găsiţi pe data de 17 februarie de un codlean care a văzut cum se lucrează şi a vrut să îi facă „vedete” pe internet pe „Dorel” şi echipa lui asfaltare. Pe filmarea făcută, bărbatul a cerut şi explicaţii de la oamenii care asfaltau drumul, însă muncitorii nu numai că nu i-au răspuns, dar şi-au văzut de treabă în continuare şi l-au luat în râs. Asta chiar dacă omul i-a întrebat cine i-a trimis şi le-a spus: „În municipiul Codlea, unde noi plătim taxe şi impozite se face asfaltare din saci de gunoi”.

Alături de filmările făcute, bărbatul a postat şi mesajul: „O nouă metodă de turnare a covorului asfaltic reciclat, conform normelor europene! O echipă cu adevarat profesionistă! Anul 2022, doar la noi este posibil așa ceva! RUȘINE! Dumnezeu sa binecuvânteze Codlea și codlenii!”

groapa codlea
play-sharp-fill

groapa codlea

Publicitate

A doua zi, pe 18 februarie, tânărul a fost să „inspecteze” lucrarea făcută de echipa de asfaltare, surpriză, sau nu, la doar 24 de ore bărbatul a filmat prima groapă care s-a creat în petecul de asfalt proaspăt turnat. Mai mult, a verificat şi restul lucrării, asfaltul nu era tasat, iar bucăţi de bitum se desprindeau la o simplă lovitură cu piciorul. Binenţeles că li maşinile aveau de suferit, pentru că groapa s-a format într-un loc în care treceau cu roata aproape toate autoturismele.

„Cum bineînțeles mă așteptam, se pare că am avut dreptate! După o reparație de mântuială, “asfaltul” a cedat la nici 24 de ore. Încercăm să mințim cetățenii, să ne sustragem de la un răspuns concret. Vorbim de asfalt turnat la rece când defapt noi am folosit niște resturi de asfalt finit rămas probabil după o frezare mai veche. Dacă tot faci un lucru, chiar și provizoriu, măcar fa-l corect! Nu se vrea circ, consider că nu aberez prin respectivele postări ale mele, doar am vrut sa atrag atenția că cetățenii văd ce se întâmpla și care este realitatea, cu părere de rău! Doamne ajuta!”, a transmis bărbatul alături de noile filmări.
groapa a doua zi
play-sharp-fill

groapa a doua zi

Sursa video: Facebook / Constantin Dumitrescu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes