Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Aro, mașina unui brașovean din New York, protagonist în cel mai nou episod al serialului The Blacklist

Publicat

pe

Publicitate

Eduard Palaghiţă — un român din Braşov, care a imigrat în SUA încă în 1995 şi care şi-a făcut şi pasiune, şi job din maşinile clasice. Are cea mai frumoasă Dacia 1300 din SUA, pe care o exploatează pe străzile New York-ului, dar, mai nou, are şi un Aro 244 foarte special, fiind un soi de prototip de uzină.

Eduard a fondat o companie în SUA, care livrează vehicule speciale pentru platourile de filmare ale unor renumite producţii de la Hollywood, iar acea Dacie avea deja al activ o mulţime de filme renumite. Aro abia îşi începea cariera cinematografică. Dar, acum, lucrurile au mers la departe, aşa că Aro a mai figurat într-un rol neaşteptat. Cel mai nou episod al renumitului serial The Blacklist, de pe Netflix, îl are drept protagonist pe acest Aro clasic românesc.

Maşina apare într-o scenă care s-ar petrece în Lituania, începând cu minutul 38:30 al episodului 20, din sezonul 8. Eroii principali ai serialului ajung nu doar să vadă maşina, ci şi să călătorească la bordul acelui Aro, spre un loc secret din scenariul filmului. Cu alte cuvinte, Aro are onoarea de a fi prezent în peisaj mult mai mult decât alte maşini cu apariţii de fundal.

Eduard a publicat şi un scurt video filmat de el cu telefonul din momentul premierei, dar întregul episod poate fi văzut pe Netflix.

Publicitate
video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes