Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Angelika, o studentă din Jibert dispărută în pădurea Dumbrava din Sibiu, este căutată de peste 300 de oameni, cu drone, câini şi un elicopter

Publicat

pe

Astăzi, o acțiune amplă de căutare a fost declanșată pentru a găsi pe Angelika, o tânără studentă din Jibert dispărută în pădurea Dumbrava din Sibiu. Peste 300 de oameni, inclusiv voluntari și autorități care utilizează drone și un elicopter, participă la această acțiune.

Publicitate

La ora 10 dimineața de astăzi, 2 martie, polițiștii din Sibiu au declanșat o operațiune de căutare a lui Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani, o studentă din municipiul Sibiu, care a fost dată dispărută la data de 15 februarie. Tânăra nu a mai putut fi contactată de rude și de cei apropiați începând cu data de 8 februarie.

La data de 25 februarie, polițiștii sibieni au descoperit mai multe bunuri care îi aparțin Angelei în Pădurea Dumbrava din Sibiu. Din acest motiv, s-a decis să se extindă căutarea în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La acțiunea de căutare participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Direcția Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS. De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV și se utilizează mai multe drone în căutare, conform unei informări din partea Poliției.

Publicitate

Angelika, o studentă în vârstă de 25 de ani la Institutul Evanghelic, a dispărut la începutul lunii februarie după ce a plecat la domiciliul său din municipiul Sibiu. Tânăra este originară din Jibert, județul Brașov și se spune că ar fi suferit de depresie în ultima perioadă.

Polițiștii din Sibiu îi cer cetățenilor care pot oferi informații despre această femeie să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112. Semnalmentele Angelei sunt: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes