Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Amenzi de peste 200.000 de lei, date de polițiștii brașoveni, într-un singur weekend. Oamenii legii au legitimat 2.200 de persoane și au dat peste 600 de sancțiuni

Publicat

pe

În perioada 7-9 iulie, polițiștii brașoveni, alături de jandarmi și polițiști locali, au continuat să desfășoare activități de natură să asigure liniștea și siguranța brașovenilor, dar și a turiștilor, care au ales să-și petreacă acest final de săptămână în județul Brașov.

Publicitate

În acest sens, s-a acționat în zonele în care s-au înregistrat aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală, unele dintre ele comise cu violență, dar și pentru combaterea consumului de substanțe interzise.

De asemenea, oamenii legii au fost prezenți la manifestările cultural-artistice, unde au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente negative.

Totodată, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, prin depistarea conducătorilor de autovehicule ce conduc aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, precum și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule ce încalcă regimul legal de viteză pe raza întregului județ.

Publicitate

La activități au participat un număr de aproximativ 780 de efective, dintre care 480 de polițiști, împreună cu jandarmi și polițiști locali. În timpul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 2200 de persoane și au fost verificate 825 de vehicule.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 602 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 208 200 de lei, dintre care 85 la Legea 61/1991, 488 la O.U.G. 195/2002 și 29 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor altor acte normative.

Au fost reținute, în vederea suspendării, 45 permise de conducere, dintre acestea 16 pentru consum de alcool, 9 pentru încălcarea regimului de viteză și 20 pentru alte cauze.

Au fost retrase 22 certificate de înmatriculare și au fost testați aproximativ 790 de conducători auto pentru consumul de alcool și 24 conducători auto pentru consumul de substanțe psihoactive.

Nu în ultimul rând, au fost constatate 6 infracțiuni, din care una la regimul circulației rutiere și 3 de natură judiciară și 2 pentru comiterea altor genuri de infracțiuni.

Publicitate
Controale politie

Controale politie

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes