Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Amenzi de peste 16.000 de lei într-o acţiune a poliţiştilor braşoveni. Au fost verificaţi cerşetorii, persoanele fără adăpost şi cei care caută în gunoaie

Publicat

pe

În data de 13 martie 2023, polițiști din Brașov au organizat o acțiune pentru a găsi persoane fără adăpost, pe cei care cerşeşc și pe cei care se deplasează din zonele învecinate către municipiul principal pentru a căuta bunuri în ghenele de gunoi. Acești oameni au fost identificați și controlați, iar polițiștii au verificat și vehiculele acestora pentru a crește siguranța rutieră în zonele aglomerate.

În total, au fost legitimați 490 de oameni și identificate 15 persoane fără adăpost. Au fost date 44 de amenzi în valoare totală de peste 16.000 lei pentru neregulile constatate. De asemenea, trei permise de conducere au fost reținute pentru consum de alcool, iar pentru patru autovehicule oprite în trafic au fost reținute certificatele de înmatriculare pentru probleme tehnice.

În timpul acțiunii, au fost identificate două persoane în parcarea unui spațiu comercial care păreau sub influența substanțelor psihoactive. Acestea au fost controlate și li s-au găsit cinci pliculețe cu substanțe vegetale învelite în folie de staniol în buzunare. Persoanele au fost duse la sediul poliției pentru anchetă.

actiune ipj brasov
play-sharp-fill

actiune ipj brasov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes