Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Amenzi de 64.000 de lei aplicate de poliţiştii braşoveni

Publicat

pe

Publicitate

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorului au continuat să desfăşoare activități de verificare în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2.

În urma activităților desfășurate ieri, 12 iulie, la nivelul județului Brașov, au fost verificate 333 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, trei operatori economici find depistați nerespectând măsurile de diminuare a impactului riscurilor, conform Legii 55/2020, aceștia fiind sancționați contravențional.

Au fost aplicate 111 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 25 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 19 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, valoarea totală a amenzilor fiind de aproximativ 64.000 lei.

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare, dar și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în mijloacele de transport în comun.

Publicitate

Astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes