Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Ameninţare cu bombă în AFI Braşov. A fost evacuat tot centrul comercial

Publicat

pe

Prin momente de groază au trecut vizitatorii mall-ului AFI Braşov. În urmă cu doar câteva minute a fost transmisă o ameninţare cu bombă care viza mall-ul din Centrul Civic. Toţi oamenii care se aflau în incinta mall-ului au fost evacuaţi.

Publicitate

La faţa locului au ajuns imediat autorităţile şi verifică veridicitatea ameninţării. Conform unor surse sunt prezenţi deja la faţa locului jandarmii, poliţiştii dar şi agenţi de la SRI.

„La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 14.37, pe adresa de corespondență electronică a Poliției Locale Brașov a fost transmis un e-mail privind faptul că într-o societate comercială situată pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov s-ar afla un dispozitiv exploziv.

În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituțiile cu atribuții în domeniu.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

După aproximativ 5 ore de la anunţarea evenimentului, poliţiştii au constatat că alarma este una falsă, negăsind niciun fel de obiect explozibil.

„În urma investigațiilor efectuate de către personalul specializat al instituțiilor abilitate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă.”, a transmis IPJ Braşov

bomba afi 1

bomba afi 1

bomba afi 2

bomba afi 2

bomba afi 3

bomba afi 3

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes