Connect with us
Publicitate

Prima pagină

VIDEO / Allen Coliban: Turiștii să-și lase mașinile la intrarea în Brașov

Publicat

pe

video

Allen Coliban a făcut precizări la Europa FM despre sistemul park&ride pe care-l gândește pentru viitorul Brașovului.

Publicitate

Noul primar intenționează să descurajeze prezența mașinilor turiștilor în oraș, astfel încât aceștia să dorească să parcheze la marginea orașului.

Iar parcarea în oraș va deveni mai scumpă, astfel încât turiștii să aleagă transportul în comun.

Pe de altă parte, Allen Coliban spune că va face un sistem de transport cu autobuze care să preia schiorii direct de la gară și să-i ducă la Poiana Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
3 Comentarii

3 Comments

 1. Gerhard Krauss

  10 noiembrie, 2020 at 9:32 pm

  Dl. primar Coliban are dreptate cu parcarea turistilor la intrarea in oras, de exemplu in Bartolomeu, dupa dealul Sprengi. Un teren vast, nepotrivit pentru constructii de locuinte,unde pot fi parcate mii de masini in parcari etajate.Turistii cat si vizitatorii orasului sau sportivii pot fi transportati pe diferite drumuri existente sau in facere, cu autobuze mari sau microbuze chattel. Astfel vom minimaliza traficul in centrul istoric al Brasovului, protejand totodata si natura. Cu stima, GK.

 2. Florin

  12 noiembrie, 2020 at 6:35 pm

  Salutare,
  O fi Brasovul o mica Venetie si de aceea a aparut aceasta idee. Chiar va rog sa faceti asta si apoi sa numarati banii incasati de primarie.Turistii in genere nu sunt prosti . Pe scurt, a aruncat domnul primar Coliban o petarda si hop si cei credului,…..in vecii vecilor acest lucru nu se va intampla.Cu stima F.

 3. Anna

  18 noiembrie, 2020 at 12:38 pm

  Este o solutie buna avand in vedere ca in cartierul Schei au autorizatie de functionare mai multe pensiuni (!!!) iar turistii ocupa locurile de parcare ale riveranilor. Asteptam sa vedem daca se si pune in aplicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes