Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Al doilea videoclip postat pe conturile de socializare ale lui Călin Donca, la o distanță de câteva ore. În noul material sunt aduse precizări în legătură cu situația juridică a milionarului din Brașov

Publicat

pe

La câteva ore după postarea unui videoclip pe contul oficial de Youtube al lui Călin Donca, un nou filmuleț, care are 1 minut și 13 secunde, a fost publicat pe rețelele sociale ale milionarului. În material sunt aduse precizări privind situația juridică actuală a omului de afaceri.

Publicitate

Videoclipul este ilustrat cu imagini de arhivă în care milionarul apare printre panourile solare ale sale sau când vorbește în fața camerei, în diferite ipostaze. În filmuleț au fost inserate și cadre în care omul de afaceri se joacă cu copiii săi.

Iată mesajul pe care Călin Donca și apropiații săi au vrut să îl transmită prin acest material video:

„Călin Donca este arestat preventiv într-o cauză penală aflată într-o etapă incipientă a urmăririi penale care presupune strângerea de probe în vederea aflării adevărului și lămurirea cauzei sub toate aspectele. Arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar, din rațiuni procedurale, fără a aduce atingere prezumției de nevinovăție de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei penale. La acest moment procesual nu se poate stabili vinovăția lui Călin Donca care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea adevărului în cauză. De asemenea, facem apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. Călin Donca are încredere totală în justiție și împreună cu apărătorii săi face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil”.

Publicitate

În această dimineață un alt videoclip a fost publicat pe contul de Youtube al milionarului din Brașov în care erau transmise mesaje către cei care au investit în parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca. Detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes