Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Aglomerație de nedescris la telegondola din Poiana Brașov. Sute de turiști stau la cozi interminabile ca să urce în vârful Masivului Postăvarul

Publicat

pe

Vremea frumoasă a scos din case sute de turiști care au luat calea muntelui. Domeniul schiabil din Poiana Brașov este neîncăpător astăzi pentru că mulți iubitori ai sporturilor de iarnă vor să profite de pârtiile care sunt în stare excelentă.

Publicitate

Deși suntem într-o zi de joi, la telecabina și telegondola din stațiune este aglomerație de nedescris. Sunt sute de turiști care stau la cozi interminabile ca să se îmbarce în instalațiile de transport pe cablu și să urce în vârful Masivului Postăvarul. Timpii de așteptare depășesc chiar și jumătate de oră, dar oamenii așteaptă răbdători ca să poată urca pe munte.

Această aglomerație este surprinzătoare atât pentru turiștii, cât și pentru administratorii domeniului schiabil. Mulți pasionați de schi și snowboarding ajung în Poiana Brașov în timpul săptămânii, tocmai pentru a evita astfel de cozi care se formează, inevitabil, în weekend.

Toate pârtiile din Poiana Brașov sunt deschise de aproape o săptămână, iar instalațiile de transport pe cablu funcționează la capacitate maximă. Mulți turiști sunt nemulțumiți că plătesc mulți bani, iar condițiile ar lăsa de dorit. Un schi pass valabil o zi întreagă costă, în acest sezon, 170 de lei pentru adulți și 100 de lei pentru copii. Cartelele cu puncte variază între 55 de lei, pentru cele cu 10 puncte și 720 de lei, pentru cartelele cu 240 de puncte.

Publicitate

[fvplayer id=”1263″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes