Connect with us
Publicitate

Turism

VIDEO / Aglomeraţie de nedescris în Poiana Braşov, de Miercurea braşovenilor. Ziua liberă a adus mii de oameni la schi

Publicat

pe

Ziua liberă prilejuită de Unirea Principatelor Române a adus mii de oameni pe pârtiile din Poiana Braşov. Sunt cozi de zeci de metri la casele de bilete, dar şi la instalațiile pe cablu care urcă în masivul Postăvarul. Chiar dacă vremea este destul de friguroasă, temperatura din stațiune fiind de minus 2 grade celsius, oamenii sunt nerăbdători să dea o tură cu schiurile sau cu snawboardul. 

Publicitate

Domeniul schiabil din Poiana Brașov este neîncăpător astăzi pentru că mulți iubitori ai sporturilor de iarnă vor să profite de pârtiile care sunt în stare excelentă.

Ziua liberă a venit şi într-o zi de miercuri, când prețul pentru brașoveni este redus la jumătate, la instalațiile pe cablu, astfel că mulți dintre cei atrași la coadă profită de Miercurea brașovenilor.

Mai mult, de astăzi a fost deschisă o nouă pârtie în Poiana Braşov.

Publicitate

„Datorită ninsorilor din weekend și, mai ales, temperaturilor scăzute, care ne-au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, am reușit amenajarea pârtiei Lupului inferior, care va fi deschisă. Pe lângă faptul că schiorii cu experiență vor avea la dispoziție o nouă pârtie, deschiderea Lupului inferior înseamnă și reducerea timpilor de așteptare la transportul pe cablu, deoarece va fi pornit și telescaunul Lupului. Stratul de zăpadă bătută de pe pârtie este de peste 30 de cm.”, a transmis Primăria Braşov.

Timpii de așteptare depășesc chiar și jumătate de oră, dar oamenii așteaptă răbdători ca să poată urca pe munte.

[fvplayer id=”1491″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes