Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Aeroportul de la Ghimbav, gata de primul zbor. Pista este curățată și se fac ultimele pregătiri

Publicat

pe

Administratorii Aeroportului de la Ghimbav, județul Brașov, au început curățarea pistei. Se pregătește primul zbor pentru calibrarea echipamentelor de radionavigație.

Cele două autospeciale dotate cu plug, perie şi autosuflantă pe care Consiliul Județean Brașov le-a achiziţionat pentru asigurarea viabilităţii pistei şi suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au intrat în funcţiune, notează ziare.com.

Cu ajutorul lor, pista este curăţată şi pregătită pentru zborul de calibrare care ar urma să aibă loc peste câteva zile. Aceste zboruri de calibrare ar urma să aibă loc între 12 și 19 decembrie.

”Este esenţial ca pe pista de decolare-aterizare să nu existe niciun fel de resturi sau impurităţi care ar putea cauza probleme avionului Autorităţii Aeronautice Civile Române cu ajutorul căruia vom realiza reglajul echipamentelor de radionavigaţie.

Publicitate

De aceea, în aceste zile premergătoare zborului ne asigurăm că totul este în ordine pe cei 126.000 de metri pătraţi ai pistei”, a scris Adrian Veștea pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes