Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Activist de mediu, victima unui atac în miez de noapte. Hoții de lemne i-au spart geamurile de la mașină și de la casă

Publicat

pe

Activiștii de mediu din România care pun presiune pe autorități să ia măsuri urgente pentru protejarea mediului sunt, deseori, ținta atacurilor celor implicați în afaceri cu lemn. În această noapte, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost victima unui atac, la Vicovu de Sus, transmite SuceavaNews.net.

Publicitate

Daniel Bodnar se afla în vizită la socri, la Vicovu de Sus, acolo unde a rămas peste noapte. În jurul orei 1.00, persoane deocamdată necunoscute au intrat în curtea socrilor lui Daniel Bodnar și i-au lovit autoturimul. Luneta mașinii a fost spartă și au fost avariate portierele și alte elemente de caroserie.

Totodată, atacatorii au spart mai multe geamuri de la casa socrilor lui Daniel Bodnar.

Tânărul activist bănuiește că în spatele atacului s-ar putea afla frații Cenușă Ilie și Teofil, unul dintre ei pădurar și celălalt administrator al unei firme din domeniul exploatării lemnului.

Publicitate

Daniel Bodnar a afirmat, pe pagina personală de Facebook, că cei doi l-ar fi amenințat după ce în urmă cu trei zile i-a prins cu un transport ilegal de lemn.

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes