Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / „Acţiune fulger” a salvamontiştilor în Munţii Făgăraş! Au auzit strigăte de ajutor „în inima munţior” şi au pornit pentru a salva victima

Publicat

pe

Publicitate

Acțiune în derulare a salvamont în masivul Făgăraș. Aflati la o acțiune de pregătire în masivul Făgăraș salvamontiștii participanți la curs au auzit strigate într-un perete de sub vârful Vânătoarea lui Buteanu. Acțiunea de pregătire a fost întrerupta imediat şi salvamontiștii au început sa organizeze echipele de intervenție.

Astfel, o echipa de prim răspuns se deplasează la locul accidentului pentru a face primele evaluări, restul salvamontiștilor pregătesc echipamentul de prim ajutor, targa de recuperare și vor analiza modalitatea de recuperare a victimei și traseul de deplasare către Bâlea.

Din echipa de intervenție fac parte salvamontiști din Sibiu, Gorj, Alba, Cluj , Poiana Brașov, Bihor, Mureș, Prahova, Harghita, Satu Mare, Sinaia și Zărnești.

Din primele informații, se pare că, victima este un cetățean străin.

Publicitate

Vremea este nefavorabilă, în zona bate vântul cu transport de zăpadă, plafonul de nori este foarte jos și nu sunt condiții pentru a solicita un elicopter căruia salvamontiștii sa ii predea persoana accidentată urmând ca toată acțiunea sa se desfășoare terestru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes