Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Accident spectaculos pe DN 1, între Predeal şi Azuga, surprins de o cameră de bord

Publicat

pe

Un accident de circulaţie a avut loc ieri pe DN 1, între Predeal şi Azuga. Din fericire, conform martorilor, nu au fost victime. Accidentul a fost surprins de o cameră de bord a unui participant la trafic, care a şi postat imaginile pe reţelele de socializare.

Publicitate

Pe imagini se vede cum şoferul pierde controlul maşinii, iar apoi trage de volan intră pe contrasens şi intră în şanţul de pe marginea drumului.

„Accident de ieri, între Azuga și Predeal. Din fericire, șoferul a scăpat doar cu câteva vânătăi și zgârieturi.

Mașina a părăsit carosabilul și a căzut în albia râului și din cauza vegetației, nu se vedea nici mașina, nici ca a fost un accident acolo.

Publicitate

Partea surprinzătoare este ca din cele 7-8 mașini care au fost de fata când accidentul s-a produs, nici măcar una nu a oprit. Nepăsarea ucide și noi putem facem diferența!”, a scris pe Facebook cel care a postat imaginile.

Dan B.

Dan B.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabriel

    14 iulie, 2021 at 2:04 pm

    „Pe imagini se vede cum şoferul pierde controlul maşinii”? Ce control pierde?? Pur si simplu a tras de volan dreapta brusc, ca prostu, s-a facut balans si apoi n-a mai reusit s-o redreseze. N-a pierdut niciun control, doar a tras ca boul de volan, „controlul” fiind pierdut mult mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes