Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Accident în Brașov, la Pietrele lui Solomon. Un autobuz al RATBV a ajuns în șanț, după ce a rupt parapetul

Publicat

pe

Un accident bizar a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul care duce către Pietrele lui Solomon. Un autobuz al RATBV a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Oficialii companiei de transport au anunțat că în momentul accidentului nu se afla niciun călător în autobuz, iar șoferul a scăpat teafăr.

Pe imaginile de la fața locului, care ne-au fost transmise de către un cititor, se poate vedea cum partea din spate a autobuzului a ajuns în râpă, în timp ce cabina vehiculului a rămas suspendată în aer. Mai multe echipe ale RATBV au intervenit în zonă pentru a scoate autobuzul din șanț, iar la fața locului s-au deplasat și polițiștii care încearcă să afle cum s-a petrecut accidentul.

Sursele Brasov.net ne-au declarat că autobuzul se defectase în momentul în care a ajuns la Pietrele lui Solomon. Călătorii au coborât, iar o echipă a RATBV a ajuns în zonă pentru a repara avaria. Doar că în momentul în care muncitorii lucrau la autobuz frânele s-ar fi decuplat, autobuzul ar fi luat-o la vale, a rupt parapetul de metal și a căzut în șanț.

Și polițiștii par să confirme varianta unei defecțiuni tehnice. „În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov, vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale.

Publicitate

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Conducerea RATBV SA a pornit o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Autobuz Pietrele lui Solomon
play-sharp-fill

Autobuz Pietrele lui Solomon

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes